Gøsselforeningen

Lotte Kærså 90 år.

2019-07-29 00:00:00 UTC Lars og Pernille

Lotte Kærså blev 90 år d.3/6. Det blev fejret med maner d.2/6 på Kongekilden i Dyrehaven. Det var på alle måder en smuk dag. Der kom rigtig mange mennesker, vejret viste sig for sin bedste side, der var dejlig mad og drikke og ikke mindst var der masser af taler og musikalske indslag. Så det var en dag helt i Lottes ånd. Gøsselforeningen markerede også Lottes fødseldag. Sus Hauch havde lavet en rigtig fint tekst til Bernhard Christensens sang: ”Danse, kom lad os danse” Lotte ska ha en rose Lotte ska ha en sang Lotte skal ha en rose Lotte ska ha en sang

Lotte skal ha en rose Lotte ska ha en dans: Rundt på gulvet i no’n flotte sving og hop og dans og spring som ingen verdens ting Ud og ind og op og ned og rundt og bruge hvert sekund HUN FYLDER RUNDT. I mens vi sang og dansede for Lotte gav vi hende en masse roser. Som sagt var der masser af velfortjente indslag til Lotte. Udendørs var der div. taler og sange. Indenfor spillede sønnerne Morten og Rasmus sammen med Jacob Andersen. De spillede både nogle af Lottes sange og spillede backing for andres sange til Lotte. Tak for en dejlig dag og endnu engang et STORT tillykke til Lotte Kærså.

Efterfølgende har Gøsselforeningen modtaget denne tak fra Lotte: “Kære Gøsselfolk Tak fordi I kom til min 90 års fødselsdag.

Jeg blev meget glad og rørt, da I opførte dansen med de smukke roser, som I forærede mig. Nu har jeg samlet dem til en tørret buket, så bliver de til evighedsroser.

En uforglemmelig dag - hvor fortid og nutid smeltede sammen i den musikalske atmosfære i den grønne skov. Hva mer ka` man få?

Tak alle sammen. Kærlige hilsner Lotte